sunnuntai 28. elokuuta 2016

Läksiäiset

Tuntuu jotenkin uskomattomalta, että eilen mulla oikeesti oli läksiäiset, joita olin suunnitellut jo keväästä asti. Mitä lähemmäs vaihto tulee sitä nopeemmin aika vaan kulkee ja tällä hetkellä day counter näyttää 4 päivää! Fiiliksiä on edelleen vaikea selittää, jotain innostuksen ja epäuskon välistä varmaankin, mutta suuri haikeus ei oo vielä iskenyt. Ehkä senkin aika sitten joskus tulee, tällä hetkellä yritän olla ajattelematta liikaa ja keskittyä nauttimaan jäljellä olevista päivistä. Toivotaan, että vika viikko Suomessa eletään vielä hymy huulilla!

Suolasena tarjoilin siis Välimeren kasvispiirakkaa, salaattia ja poppareita. Ei mitään hirveän kanadalaista, mutta vieraat tykkäsivät kovasti.

Tosissaan pääsin kokeilemaan vähän kokin taitojani ja kokkaamaan n. 15hengelle ruokaa, kun muulla perheellä oli menoja eivätkä he ehtineet mua auttamaan. Onneksi tästä kuitenkin selvittiin huolellisella valmistelulla ja kaikki sujui tosi hyvin. Suurena apuna oli se, että mun täti oli tehnyt juhliin tosi hienon Canada-caken, joka saikin paljon kehuja! Kiitos myös Iidalle vaahterasiirappimuffinsseista, jotka olivat ihan täydellisiä!

Makeista ei tullut otettua kunnon kuvaa, mutta tästä näkee juhlien päätähden, eli kakun!


  
Hyvä ruoka parempi mieli, eiks se niin meekin? :) Syömisen jälkeen siirryttiin meijän takapihalle ottamaan kuvia ja niitä tulikin sitten aika paljon. Tuuli aiheutti vähän ongelmia kuvausten kanssa, mutta onneks löyty edes muutama kuva jossa kaikilla ei oo hiukset kasvojen edessä tai silmät kiinni.
 

Loppuilta menikin sitten jutellessa, syödessä sekä pelatessa korttia.  Mulla oli tosi kiva ilta ja eiliseen on kiva palata, jos/kun ensi talvena tarviin tsemppiä Kanadassa. Lähes kaikki vieraat on vuoden takaisia tuttavuuksia lukiosta ja tuntuu ihan käsittämättömältä, miten ihanan porukan oon ehtinyt vuodessa saadakaan mun ympärille. Säbäkavereita ei juhliin päässyt kuin yksi sairastumisten ja SM-karsintojen takia, ensi kerralla sitten :) Näitä ihmisiä tulee ikävä sekä kaikkia muita, jotka ei eilen mukaan päässytkään.Tähän loppuun pistän vielä kuvan läksiäislahjoista, joita sain ihan älyttömän paljon. Sain ihania kortteja ja paljon suomalaista karkkia sekä kaksi tosi hienoa survival kittiä! Lisäksi Looking For Alaska-kirjan, koska meen Kanadaan, joka on ihan Alaskan vieressä. (Tää oli oikeesti tosi kekseliästä, kiitti Muhku;) )

Kiitos kaikille, jotka pääsi eilen meille! Vuoden päästä nähdään<3

2 kommenttia:

  1. Toi kakku on aivan upea!! Ja oikeesti fiilaan niiiin paljon oikeestaan koko blogkirjotukset, jotenki tosi samallaiset fillikset! YLIHUOMENNA NÄDÄÄN apua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos!! Kiva kuulla et en oo yksin :D IHAN KOHTA!

      Poista