torstai 17. marraskuuta 2016

Fiiliksiä ja aika paljon urheilua

Heippa!
Elämä rullaa täällä ihan mukavasti ja tulin taas kertoilemaan vähän kuulumisia. Nythän mennään marraskuun puoliväliä, mutta kertaakaan lämpötila ei ole mennyt alle 0, ihan hullua! Täällä on siis poikkeuksellisen lämpimät säät ja joinakin päivinä lämpöä on ollut jopa 17-astetta. Pikkuhiljaa pitäisi kuitenkin alkaa kylmetä, ja viikonlopuksi onkin luvattu vain muutamaa astetta ja räntäsadetta. Auringon vielä paistaessa ja maan ollessa kuiva, on hyvä ihailla näitä syksyisiä kuvia, joita olen viime viikon aikana ottanut.

KotikatuKuten olen aiemmin kertonut, täällä ihmiset kulkevat autolla joka paikkaan, eikä munkaan tule hirveästi käveltyä/juostua varsinkaan cross country seasonin loputtua pari viikkoa sitten. Tämän takia olen yrittänyt kartoittaa Oil Springsin rajallisia lenkkeilyreittejä ja mun hostäiti suosittelikin 15min kävelyn päässä olevaa Nature Trailia, joka on ns."lenkkeilypolku". Oletin sen olevan selkeästi viitoitettu, mahdollisesti hiekoitettu polku, jossa on mukava lenkkeillä. Asiat eivät kuitenkaan olleet aivan näin; hiekasta ei ollut tietoakaan, vaan sain juosta vuorotellen ruohikossa, lehtien seassa ja mutaisessa maassa. Loppujen lopuksi onnistuin eksymäänkin, mutta samalla kun taivalsin tietäni takaisin päätielle, rakastuin tähän paikkaan. Kotiin tullessa varpaat olivat ihan märät pitkässä ruohikossa juoksemisesta, mutta se fiilis, mikä mulle tulee metsässä juoksemisesta, on vaan aivan uskomaton. Kyseinen trail tulee varmasti olemaan suuressa suosiossa mun osalta, ja sinne pääsen selvittelemään mun ajatuksia ja hakemaan energiaa päivään. Muita ihmisiä en ole siellä nähnyt, joskin kaksi peuraa viime viikonloppuna!
Viime viikko tuntui kestävän ikuisuuden ja se oli suhteellisen rankka monen asian takia (koti-ikävä ei ole kuitenkaan yksi näistä). Viimeviikon tapaiseen stressiin olen tottunut hakemaan helpotusta urheilusta, joten tämänkin takia löytämäni trail on aivan täydellinen!
       Toinen asia, josta olen tosissani innostunut, on kickboxing!! Käyn joka torstai Viljan kanssa kickboxingissa Petroliassa ja nämä tunnit ovat ehdottomasti yksiä viikkoni kohokohtia. En ole ikinä ennen harrastanut mitään nyrkkeilyn tapaistakaan, joten laji on täysin uusi. Puolentoista tunnin jälkeen olen täysin puhki, mieliala kuitenkin taivaissa ja hymy korvissa. Ryhmä, jossa harjoittelemme, koostuu kaikentasoisista aikuisista ja sanoisin olevani yksi joukon nuorimpia. Osa kävijöistä tekee kickboxingia ihan huvikseen, toiset taas kilpailevat kovallakin tasolla. Meidän couch on tosi mukava ja rento, mutta pakottaa meidät yrittämään parhaamme. Musta ja Viljasta on muodostunut parivaljakko, jota hän aina tulee kiusaamaan, ja myöhemmin auttamaan kun ei ymmärretä jotain liikettä. Ollaan kuitenkin molemmat kehitytty huimasti ja päätettiin Viljan kanssa ostaa puoliksi omat nyrkkeilyhanskat, joita päästään huomenna kokeilemaan ensimmäistä kertaa!!

Mä ja kickboxing coach Todd
Hyvää loppuviikkoa kaikille ja erityisesti tsemppiä luokiokavereille koeviikkoa varten! Me lähdetään ensi viikon lopussa Connecticutiin hostmomin veljen luokse amerikkalaista thanksgivinkia viettämään. Odotan tätä matkaa tosi innolla, sillä yhden päivän ohjelmaan kuuluu mm.vierailu Nycissa!

2 kommenttia: