lauantai 14. tammikuuta 2017

The beginning of 2017

Tää postaus on omanlaisensa mixaus kaikesta, mitä on tullut tehtyä tän vuoden puolella. Elämä rullaa edelleen normaaliin tahtiin, ilman kummempia ongelmia tai erityisiä tapahtumia. Tämän alkupuheen siivittämänä voinkin lähteä kertomaan vähän viime viikkojen tapahtumia...

Uutena vuotena kutsuin hostäidin kannustamana kavereita juhlimaan vuoden vaihtumista. 7 henkilön voimin pidettiin tosi hauska ilta, jonka päätteeksi kaikki jäivät meille yöksi. On mielenkiintoista huomata, kuinka erilaiset säännöt täällä (tai ainakin meidän perheessä) pätee poikiin. Oli tosi tarkkaa, että he nukkuvat eri huoneessa kuin tytöt. Ymmärrän, että maassa maan tavalla, mutta silti näin tarkka erottelu tuntuu toisinaan vähän pikkutarkalta. Tai ehkä mä oon tottunut liian löysiin sääntöihin Suomessa, hahah! Uudenvuodenpäivä vietettiin lähinnä vastapäisessä leikkipuistossa keinuen ja korttia pelaten.

Vilja, Zara (Australia) ja minä


Joululomalla liityin Viljan, Zaran ja mun hostäidin grandma clubiin (suom. mummoklubi), ja aloitin neulomisen. Syynä neulomisen aloittamiseen oli tylsistyminen, joten ajattelin, että televisiota katsellessa voin samalla tehdä jotain. Aloitin siis sormettomien hansikkaiden tekemisen ja seuraava projekti onkin hansikkaisiin sopivan hiuspannan neulominen.

Suomi tulee kuitenkin aina ykkösenä, älkää ymmärtäkö väärin!! Aloin kannattaan Kanadaa Suomen tiputtua U20-kisoista

Viime viikonloppuna Vilja tuli meille yökylään ja päätettiin leipoa suomalaisia korvapuusteja. Ulkonäöltään ne olivat omanlaisiaan, eikä makukaan yltänyt ihan äidin kanssa tehtyjen pullien tasolle, mutta silti suomalainen pulla maistui tosi hyvälle! Seuraavana päivänä mentiin isommalla porukalla Petroliaan luistelemaan ensimmäistä kertaa tänä talvena.


Matching Finns<3


Minä, Vilja ja Zara

Tässä muutama irtonainen kuva kuluneelta viikolta...Nyt odotan pääseväni London Knightsin peliin, jotta pääsen pukemaan mun uuden Finland-jääkiekkopaidan! Kyseinen joukkue pelaa siis kanadalaista OHL:llää, mutta siellä on 2 suomalaista pelaajaa, joten paita sopii täydellisesti siihenkin tilaisuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti