keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Pumpkin carving

Alle viikon päästä koittaa Halloween ja sen kunniaksi täällä koristellaan talot ja etupihat mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla! Lähes joka kodin edustalta löytää jotain, oli se sitten kurpitsoita tai piha täynnä kaikenlaisia luurankoaiheisia koristeita. Ehdottomasti hauskimmat koristelut on lähellä asuvalla perheellä, jonka pihalla on heinäpaaleista tehtyjä minioneita (naamoineen ja henkseliasuineen). Mekin ollaan vähän koristeltu omaa etupihaa ja sen kruunaavatkin KURPITSAT, joita tämä postaus käsittelee.Noin viikko sitten suunnattiin läheiseen Garden Markettiin kurpitsaostoksille. Kuten kuvista näkee, valinnanvaraa oli todella paljon ja huolellisen laatutarkastelun jälkeen löysin täydellisen kurpitsan kaivertamista varten. Pakattiin auto täyteen kaiken kokoisia, muotoisia ja värisiä (kuka olisi arvannut että valkoisia ja vihreitäkin kurpitsoja on olemassa) kurpitsoita. Vietiin osa koristeeksi hostmomin tyttärelle ja loput tuotiin kotiin.


Eilen illalla pääsin viimein kaivertamaan mun ensimmäistä kurpitsaa ikinä!! Itse piirtäminen ja kurpitsan leikkaaminen ei ollut vaikeaa, mutta siementen poistaminen todella sotkuista. Yritin hoitaa homman sivistyneesti lusikalla, mutta loppujenlopuksi ongin viimeisetkin siemenet käsin, paita likaisena. Ei se mitään, ainakin meillä oli hauskaa kuunnellessa espanjankielisiä lauluja (Cata oli musiikkivastaavana) ja poseeratessa kuvia varten.

Kaiversin Markus The Minion -pumpkinin! Oon erittäin tyytyväinen lopputulokseen!

Vilinää keittiössä! Naapuri Will tuli auttamaan siementen paahdossa
Kaiverruksen jälkeen maustettiin ja paahdettiin kurpitsan siemenet, niistä tuli tosi hyviä!
     Loppuilta sujuikin korttia pelatessa Willin ja hostmomin kanssa. Olen tietämättäni astunut sisään "korttiyhteisöön", sillä Will tulee ainakin kerran viikossa meille pelaamaan korttia. Käydään myös muilla naapureilla viikonloppuisin pelaamassa ja viettämässä aikaa yhdessä. Yksi pikkukylän eduista, ihmiset pitää yhtä ja viettää paljon aikaa yhdessä!

Markus the Minion ja Catan Chile-pumpkin meidän eturappusilla iltaa valaisemassa
Viikonloppuna on luvassa erinäköisiä juhlia ja maanantaina itse Halloween! Tulen varmasti kirjoittelemaan tästä ja mun asusta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti